Цеци: От куршум в челото  до сватба за милиони 

И Красимирова, и съпругът й Майкъл живеят втори живот

Цеци: От куршум в челото  до сватба за милиони  | StandartNews.com

* Съдбата отреди на Цеци Красимирова да преживее невероятни обрати:  
* Майкъл също живее втори живот след като сърцето му спира на операционната маса 


Фатална жена с невероятна съдба. Това е историята на бившия модел Цеци Красимирова, която на 39 години мина под венчило на пищна церемония, погълнала над милион евро. Хубавицата се омъжи в неделя за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в курорта Ситжес в старинен каталунски замък пред очите на 300 гости. 

Това може би е най-щастливият миг в пълния с обрати живот на Цеци. Родената в Мездра синеока хубавица има доста бурни спомени зад гърба си. 
Едва 17-годишна слага първата корона на главата си като победителка в конкурса "Мис Шопкиня". После като модел на "Визаж" печели овации, слава и разбива мъжки сърца. Има слабост към лоши момчета с непокорен нрав, които тя опитомява. Като футболния кумир на "синята" агитка Георги Иванов-Гонзо. 

Преди 16 години оцеля по чудо с куршум в главата при разстрела на пъпа на Амстердам на подземния бос Косьо Самоковеца, с когото тя завъртя гореща любов. Претърпя куп операции, но пребори всички неволи и отново изгря.  

Сега е на седмото небе с новия мъж до себе си. 

Нейният приказен принц Майкъл Струмейтис, който в профила си в Инстаграм се нарича „Големият Майк“ ("BigMike"), е не само милионер, но е умен, чаровен и неуморим търсач на силни усещания. 

Майкъл е изпълнителен директор и един от основателите на “Advanced Nutrients”. Това е най-голямата фирма за производство на органични торове за Америка и Канада. Това е и компанията, която го прави милионер.  Другият му бизнес производството на мариахуана за медицински цели. 

Роден е в Илинойс, САЩ, в семейството на естонка и латвиец, които eмигрират през 50-те години, за да се спасят от комунистическия режим в родните си страни. Първият самостоятелен бизнес на Майкъл е магазин за цветя, който той стартира на 19-годишна възраст. По-късно основава училище за летци в Канада. Самият той е лицензиран пилот на хеликоптер и самолет, както и страстен гмуркач. 

От първия си брак има дъщеря - Вейда, която живее в Πaлм Cпpийнгc заедно с бившата му съпруга. Caмият Maйĸъл имa oгpoмнo имeниe, oцeнявaнo зa 16 милиoнa дoлapa, ĸoeтo e ĸaцнaлo нa eдин oт хoливyдcĸитe xълмoвe. Имa и чacтeн caмoлeт и aвтoпapĸ зa милиoни дoлapи. Бизнecмeнът пeчeли пo 100 милиoнa дoлapa гoдишнo и е известен още като   „Kpaля нa мapиxyaнaтa”

Струмейтис идва в София през 2007 г. Оттогава насам България е неговият дом и мястото, откъдето управлява бизнеса си. Той е член на “Mensa International” - най-голямото и най-известното дружество на най-големите умове на планетата. Неговото IQ e 180 - 1 на 20 млн. човека се раждат с такъв коефициент на интелигентност.  Предвид това е странен фактът, че иска да са захване с политика в България, шегуват се негови приятели, след като Струмейтис създаде интернет-платформата “Промяна сега” с благотворителна цел за подкрепа на хора в неравностойно положение, а през 2014 г. искаше да регистрира партия “Нова България”. 

С Цeци се познават от близо десет години — период, в който ту са се събират, ту разделят, но досега, когато вече окончателно взимат решение да прекарат остатъка от живота си заедно под покрива на красива къща в Барселона. Те стават особено близки през 2011 г, след като Майкъл едва не умира на операционанта маса по време на козметична операция, когато изненадващо сърцето му спира, а лекарите дни наред се борят за живота му. Тогава Цеци е плътно до него и му помага да се възстанови по-бързо.

„Заминах за Лос Анджелис, Калифорния, за да си направя пластична операция на носа, който бях счупил при игра на баскетбол и... да се подмладя малко... Мускулите започнали да ми се разпадат на операционната маса — целият протеин от мускулите изтичал в кръвта ми! За 24 часа съм изгубил 5 кг мускулна маса! Сърцето ми спряло! Това е много рядък случай, описан в медицината. Лекарите не били виждали такова нещо. Беше страшно! Останах 3 седмици в болницата. След това се върнах в Барселона и там продължих лечението си. Животът тотално ми се промени след тази операция!”, споделя той. И продължава: 

Тогава Цеци ме взе още от летището, закара ме вкъщи и започна да се грижи за мен! Аз умрях по време на операцията, тя беше почти умирала, когато са я простреляли! Цеци разбираше прекрасно през какво преминавам, защото тя беше преминала през същия ад. Много говорихме какво ни се е случило и на двамата. Тя ми помогна да се справя с нещо, с което тя вече се беше справила.” 

После всеки си имал свои връзки, за да дойде паметният 12 май и сватбата от приказките.  Кумове на Цеци и Майкъл бяха коафьорът Вили Боршукова, на който като кум партнираше американският комедиен актьор Джон Струмейтис, който е брат на младоженика. Запознати припомнят, че именно Вили е запознала преди 11 години двойката. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай