Трус в попфолка! Попариха Галена

Какво става

Трус в попфолка! Попариха Галена | StandartNews.com

Галена изненадващо е аут от календара на "Пайнер" за 2024 г.!

Многократната носителка на титлата "Певица на годината" не е намерила място в нито един от месеците от януари до декември. В минали издания на календара Галена беше сред основните имена, но този път е изхвърчала от титулувания списък. Не става ясно защо смядовската певица е извън елита на чалгата, което още повече провокира въпроси сред фолкфеновете, пише "България Днес".

След отпадането на чалга наградите за певица на годината достигането до място в календара се брои за голямо постижение в бранша. За разположението по месеци има битка, както фолкаджийките се надпреварват коя ще пее последна на концерт и ще бъде коронована да закрива изявата. В този случай войната е коя ще е лицето на първия месец януари, тъй като позицията е една от двете престижни. И този път за януари на календара на музикална компания "Пайнер" се е преборила Преслава, която в миналогодишни издания беше слагана на летните месеци.

Другата топпозиция е август, където малко изненадващо през 2024 година там ще стои Теди Александрова. Традиционно този месец е запазен за най-знаковите имена в чалга индустрията, но блондинката е успяла да се намърда в топвреме от годината.
 
Високосният февруари е белязан от лика на Анелия, а страстният март - от този на Джена. С Ивана ще бъдем през целия април, а за сезона на баловете през май ще ни подсеща Глория, пишат от "Пайнер" в представянето на календара.

Лятото на 2024 г. започва с Емануела, която е лице на юни. Горещата Биляниш ни представя юли. Цветелина Янева ще ни води през септември, а Яница - през октомври. Те са лица в календара в началото на есента. Лице на ноември е Райна, а финала през декември поставя Ариа.

Силно впечатление прави фактът, че по страниците на календара няма скандални голотии. Изпълнителките са снимани с дълги рокли и дори панталони. Единствените изключения са Биляниш, която показва гол гръб, както и Ариа, която акцентира върху задните си части.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Славчо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи