Три зодии летят в облаците, една получава пари от небето

Ето какво вещаят звездите за днес

Три зодии летят в облаците, една получава пари от небето | StandartNews.com

Три зодии летят в облаците днес. Жегата не им се отразява добре и те са разсеяни и отдадени на мечти. Стегнете се. Може да е лято, но задълженията трябва да се вършат качествено, за да нямате проблеми.

В същото време една зодия получава неочакват подарък – пари. Какво още вещаят звездите за днес – вижте дневния хороскоп, представен от „Факти.бг”.

ОВЕН - Макар и вторник, но летен, нещата ще имат известна лежерност. Все пак е добре да сте организирани и конкретни още от сутринта, за да си улесните живота. Следобед се опитайте да чуете и другите, освен себе си.

ТЕЛЕЦ - Днес ще сте малко носталгично настроени и заради това може да пропуснете доста интересни възможности. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на съдбата.

БЛИЗНАЦИ - При вас всичко тече като по ноти, само внимавайте да не свирите фалшиво. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра новина, че ще получите парички.

РАК - Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, дори и некоректното отношение на колегите. Не позволявайте жегата да ви размекне, лесно могат да ви отмъкнат някои дреболии, така че пазете си портфейла.

ЛЪВ - Денят е хубав, особено втората му половина, може би, защото само няколко часа ви делят от почивката. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съвестно работата, а не да подвеждате околните.

ДЕВА - Днес ще можете да постигнете много с всяко нещо, с което се заловите, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

ВЕЗНИ - Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.

СКОРПИОН - До обяд ще имате доста сериозни отговорности, към които трябва да се отнесете по подобаващ начин. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.

СТРЕЛЕЦ - Днес може да останете неприятно изненадани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има много спешни неща за вършене. Ще трябва да защитите авторитета си.

КОЗИРОГ - Деловите ви действия едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но затова пък възможностите ви за развлечения непрекъснато ще се увеличават. Ако искате да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за любимия си човек.

ВОДОЛЕЙ - До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, защото следобед може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с чужди средства.

РИБИ - Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от хората, с които работите. Яхнете това настроение докато е време, не пропускайте вълната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай