Три зодии черпят щастие с пълни шепи

Ще се радват на огромен късмет през март

Три зодии черпят щастие с пълни шепи | StandartNews.com

Тези 3 зодии ще се радват на изобилие и огромен късмет през март месец.

Близнаци

Март е месецът на събуждането на енергията на Близнаците. Всичко ще има смисъл отново и представителите на този знак ще осъзнаят стойността на хората и обстоятелствата, които ги заобикалят в живота. Това ще бъде време на особен просперитет, що се отнася до тяхното духовно израстване и начина, по който възприемат себе си. Те ще разберат всеки важен урок, който ги е довел до настоящата им изгодна позиция в живота и ще бъдат благодарни на Вселената за всички предизвикателства, с които са се научили да се справят. 

Везни

Връзките винаги са гореща тема за тази зодия. Везните са насочени към търсене на компромиси и насърчаване на приятелски тон в разговорите с другите, като определена връзка беше доста изтощителна в предходния период. Сега може да осъзнаят мястото, което този човек наистина заслужава в живота им – понякога дори раздялата е изключително лечебна. За някои взаимоотношения не си струва да работим усилено, но е по-добре да се съсредоточим върху хората, с които растем заедно и се радваме на взаимен напредък.

Водолей

Много Водолеи имат въпроси, свързани с кариерата - те искат да тръгнат в напълно нова бизнес посока, да напреднат на работното място или да превърнат хобито си в печеливш бизнес. Март им носи различни възможности, които биха могли да донесат успех с допълнителни усилия и работа. Този месец със сигурност няма да е период на почивка за тях, но добрата новина е, че им носи изобилие и напредък в определена посока. Трябва да се консултират и с по-опитен човек, когато вземат важни бизнес решения.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи