Тъпи слухове разгневиха Деси Слава

Звездата е изключително разстроена от коментарите в социалните мрежи

Тъпи слухове разгневиха Деси Слава | StandartNews.com

Деси Слава и Галена се самолекуват от коронавируса в домашни условия. И двете звезди проявиха сходни симптоми и споделят, че приемат много витамини. Деси Слава обаче разкрива, че много хора не вярват, че певиците наистина са се заразили. Тя била изключително разстроена от негативните коментари в социалните мрежи, от типа на: "Кой знае колко са им платили, за да казват, че са болни от коронавирус".

"Искам да кажа на тези хора, че не е реално това, което си мислят. Лично аз за себе си ще кажа, че не бих направил нещо толкова аморално в живота си. Коронавирус наистина има, при някой е страшно, при други е фатално, някои дори не разбират, че са се заразили. Всички трябва да бъдат предпазливи. Преди да ми се случи, се чудех какво може да стане с мен ако се заразя. Страхът от неизвестното е голям. С моя случай мога да успокоя хората, че има и състояния с леки симптоми, но това не значи, че не трябва да се пазим", заяви певицата.

Деси твърди, че все още никой не я е проверил. Певицата е разделен с мъжа си Благой Найденов и двамата й синове. Галена също е в изолация заедно малкия си син Александър, който също се зарази. Звездата споделя, че приема селен цинк и витамин Д, препоръчани от лекари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай