Токмакчиев: Цените вече летят в Космоса

Не е приятно това увеличение, коментира актьорът

Токмакчиев: Цените вече летят в Космоса | StandartNews.com

Тончо Токмакчиев определи поскъпването на стоките в магазините като тревожно. Според актьора цените вече летят в Космоса.

"Не е приятно това увеличение. Хич не е на добре. Българинът ще измисли нещо в тази насока. Както прави при гласуването и при отказа да се ваксинира", коментира пред столичен всекидневник Токмакчиев.

На същото мнение е и Христо Кидиков. Певецът е възмутен от резкия скок на цените на тока и парното.

Певицата Деси Добрева забелязва, че от години всяко лято идва увеличение. Най-вече на тока и парното. Според новата водеща в БНТ политиците не знаят колко е трудно на обикновения българин да си плати сметките след увеличението.

"Вдигането на цените е много голям проблем. И не знам защо, това поскъпване, особено на тока и парното, се случват винаги през лятото, когато хората са на море и не може да се реагира. Тази година пак стана така, като поскъпването е драстично високо. Парното наистина много се вдигна. Миналата година почти не съм го ползвала. Направо се калявахме у дома. Сигурна съм, че политиците, които стъпват по жълтите павета, нямат проблеми да си платят тока и парното, но всички останали имаме. Тези в парламента трябва по-често да слизат от колите и да видят как живеят обикновените хора. Особено в по-малките градове", довери пред вестника Добрева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай