Тежка Коледа за Брус Уилис

Говори съпругата му Ема

Тежка Коледа за Брус Уилис | StandartNews.com

Получавам безброй съобщения за любов и подкрепа, защото Брус е толкова обичан. Бих искала да мога да отговоря на всички, защото те са дълбоки и поетични, но моля, знайте, че много ги ценя. Това също ме кара да се чувствам по-малко самотна. Благодарна съм ви.

Това заяви съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг Уилис в ново видео. Тя говори за трудности и емоции, свързани с влошаването на здравето на актьора от "Умирай трудно" в сезона на празниците.

68-годишният Брус е диагностициран за първи път с афазия миналата година. Симптомите включват личностни промени, проблеми с общуването, проблеми с придвижването, намалено самосъзнание и др.

След коледния уикенд Ема се включи в Инстаграм и разказа за значението на това да имаш близки, които те подкрепят. Тя нарича тези хора "вътрешен кръг".

Ема споделя, че се е "поплакала добре" на своя близка приятелка, пише БГНЕС. "Наистина е важно да имаш човек, на когото можеш да повериш чувствата си".

Минавайки през тези трудности, съпругата на актьора осъзнава, че споделянето е по-добрият начин, въпреки че тя е свикнала да се старае сама да ги преодолява.

"Но знаете ли, празниците са трудни. Годишнините са трудни, но за мен тази година наистина беше свързана с общността - изграждането на общност - и връзката."

Тя подчерта колко е важно да си заобиколен с близки хора, коитомогат да ти помогнат. И че изграждането на такава общност за нея е "спасителен пояс".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Пена
преди 3 месеца

Стига едни и същи тъпотии. Въобще не ме интересува.

Откажи