Тайната падна! Хари и Уилям с "таен код"

Състои се от 3 думи за екстремни ситуации

Тайната падна! Хари и Уилям с "таен код" | StandartNews.com

Мемоарите на принц Хари "Spare" отново бяха изложени на дневен ред, след като от сп. People припомниха пасаж от тях, засягащ разпадането на връзката му с брат му Уилям.

В последната глава на книгата, издадена на 10 януари, Хари разказва за разгорещен разговор с неговия по-голям брат и баща им крал Чарлз, след погребението на принц Филип през април 2021 г.

Разговорът придобил емоционален обрат, докато обсъждали обстоятелствата около Хари и решението на съпругата му Меган Маркъл да се оттеглят от кралския живот. Херцогът на Съсекс, споделя в мемоарите, че Уилям най-шокиращо е използвал техния Кой е, свързан с покойната им майка принцеса Даяна, която почина на 36 години през 1997 г. "Харолд, трябва да ме изслушаш! Просто искам да си щастлив, Харолд. Кълна се... Кълна се в живота на мама", пише Хари.

"Той беше използвал секретния код, универсалната парола. (на английски "I swear on Mummy's life", се брои за три думи). Откакто бяхме момчета, тези три думи трябваше да се използват само във времена на екстремни кризи", пише Хари в "Spare". "В продължение на почти 25 години бяхме запазили този трогателен за душата обет за моменти, когато някой от нас трябваше да бъде изслушан, да му се повярва, бързо. За моменти, когато нищо друго не би могло". 

Херцогът на Съсекс добавя, че използването на мощната фраза от Уилям не го е спряла. "Просто не му вярвах, не му вярвах напълно. И обратно. Той го видя. Той видя, че сме в място на такава болка и съмнение, че дори тези свещени думи не могат да ни освободят", пише Хари за емоционалния момент.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай