Тайна сватба? Вижте Валерия от "Ергенът" като булка СНИМКИ

Рокля мечта показа победителката в шоуто

Тайна сватба? Вижте Валерия от "Ергенът" като булка СНИМКИ | StandartNews.com

Победителката от последния сезон на "Ергенът" Валерия изненада всички със снимки, на които позира с булчинска рокля. Спряла се е на прекрасна сатенена рокля, която накара всички да се питат имало ли е тайна сватба с пианиста Евгени Генчев.

Любовта между тях пламна още през първите дни на шоуто и съвсем естествено бе той да я избере за своя жена. А снимките със сватбената рокля можем да заключим, че е много красива булка и бялото определено й отива.

Бързаме да уточним, че Валерия е все още мома, а снимките със сватбената рокля са част от корицата на последния брой на списание "Сватба". Оказа се, че моделът, с който е облечена Валерия, е много предпочитан през последните сезони.

Роклята е на един от трите основни бранда на бутика и е удивително удобен тоалет /по думите на модела/, дори за дългия сватбен ден на висок ток и танци.

Ако разгледате сайта на бутик Cherie Cherie Sofia, ще се убедите, че имат доста силна дизайнерска селекция от около 50 модела в наличност и от над 1 000 модела по каталог. И веднага разбираме защо Валерия се е спряла на техен модел. Вероятно и за предстоящата си сватба с Евгени ще се довери на същия бутик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай