Суперзвезда призна за кошмар от "Титаник"

Изповедта на Кейт Уинслет

Суперзвезда призна за кошмар от "Титаник" | StandartNews.com

Типичен пример, даден за тежестта на славата от холивудска суперзвезда.

Кейт Уинслет призна, че да бъдеш известен "е ужасно" и в началото на кариерата й животът й е бил "неприятен".

В разговор за сп. Porter звездата сподели, че като по-млада е смятала, че "трябва да изглежда по определен начин или да бъде нещо конкретно". Това било вследствие на известността, която е получила след "Титаник", който бе излъчен за първи път през 1997 г. 

Кейт е само на 21 години, когато играе ролята на Роуз, светска дама на борда на злополучния кораб Титаник, в романтично-трагичния епос на Джеймс Камерън. Тя получи номинация за "Оскар" благодарение на изпълнението си във филма заедно с Леонардо ди Каприо и се превърна в една от най-големите звезди в света.

Но успехът на Титаник не е бил само цветя и рози за Уинслет, тъй като по нейни думи да бъде изтласкана в светлината на прожекторите толкова млада не е било най-лесното нещо за преодоляване.

По нейни думи тогава журналистите са очаквали от нея да взима само големи роли и постоянно я питали дали няма да "направи друга голяма стъпка" в кариерата си. Въпреки това Кейт, която през 2009 г. спечели "Оскар" за най-добра актриса за изпълнението си в "Четецът", не съжалява за кариерната си траектория, пише Mirror. 

"Никога не съм гледала на "Титаник" като на трамплин за по-големи филми или по-големи заплати. Знаех, че можеше да бъде такъв, но знаех, и че щеше да ме унищожи. Обичам работата си и никога не искам да ми е скучна."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай