Студентка се обеси в Южния парк

Жена увисна на парцали в Гоце Делчев, преди това се сбогува с майка си

Студентка се обеси в Южния парк | StandartNews.com

София. Студентка се обеси в Южния парк в София. Тялото на висящата от дърво млада жена е било открито около 9 ч. На страховитата гледка се натъкнало момиче, което разхождало кучето си по алея на метри от складовете на общинската фирма "Егида". Екип на отдела по убийствата в столичната полиция направи двучасов оглед в радиус от 60 метра около намереното тяло. Засега няма следи, които да сочат, че смъртта е насилствена, твърдят от СДВР. Според първоначалния оглед по шията на момичето има охлузвания от въже, което според криминалистите означава, че е обесена.

Предполага се, че смъртта е настъпила около полунощ, т.е. около 9 часа преди откриването на тялото. Резултатите от аутопсията ще излизат вероятно днес. В ранния следобед стана ясно, че момичето е софиянка на 20 години и е студентка. Тепърва криминалистите ще разплитат какви са причините момичето да си сложи примката на шията.

Самоубийство потресе и квартал "Средна" в Гоце Делчев вчера сутринта. Майка намери обесена в стаята й 50-годишната си дъщеря Катерина М.. Жената направила примка от парцали, закачила я на рамката на вратата и увиснала. Часове по-рано Катя разговаряла с майка си, прегръщала я сякаш се прощавала завинаги. Съседи разказаха, че Катерина била весела и жизнена. Хората недоумяваха какви са причините й да вземе фаталното решение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай