Шок! Сценична треска мъчи Мария Игнатова

Фенове се надяваха, че ще води „Звездите в нас“ с Алекс Раева

Шок! Сценична треска мъчи Мария Игнатова | StandartNews.com

Мария Игнатова за пореден път се завръща в Нова телевизия, а за втори път е в дует с Ненчо Балабанов. Повечето фенове в социалните мрежи одобряват бъдещия й дует с актьора, с когото ще водят „Звездите в нас“, въпреки че много от очакванията бяха за тандем с Алекс Раева. Сега може би ще се повтори конфигурацията от „Пееш или лъжеш“, когато Игнатова и Балабанов бяха начело на шоуто, а Алекс журираше мераклиите за слава, които пееха в компанията на титани като Йорданка Христова и Веско Маринов. Мария ще дублира още една ситуация – влиза в конкуренция с Димитър Рачков, чието поредно премиерно предаване по Нова телевизия ще се бори за върхов рейтинг. Но както се знае, директивите и на двамата ги спуска продуцентът Маги Халваджиян.                 

За Игнатова да води купон като „Звездите в нас“, в който аматьори ще изпълняват хитове на знаменитости, е като детска игра. Самата тя казва, че сентенцията „Луд умора няма“ е измислена за нея – и другите го потвърждават. Независимо дали снима в музикален формат или в комедиен сериал като „Полицаите от края на града“, е в стихията на своя огнен темперамент. Кланът Халваджиян и зрителите високо ценят чувството й за хумор, дарбата й да импровизира, бързите й реакции и наистина неизчерпаемата й енергия. А най-смешното е, че навремето тя няма никакви амбиции към телевизията – кротко, ако въобще тази дума й приляга, си учи моден мениджмънт в Холандия. Открива страстта си към камерата, докато се труди в кастинг агенция за хора от всички възрасти. Връща се в София уж за малко, но – и досега не помни как – узнава, че търсят водещи за „Втори тотошанс“. Отива на прослушването и шашва всичко живо, изкрещявайки назубрения текст. После се оказва, че Джуди Халваджиян зорко следи изявите й и праща емисари да й предадат офертата за „Господари на ефира“. Тя първо малко се дърпа, не допускайки, че ще е ролята на живота й, в която на воля ще развихри неукротимия си нрав. Но си оставя вратичка за първите издания – ако нещо не й допадне, ако не е доволна от себе си, просто е „довиждане“. Сяда до Димитър Рачков и двамата натискат газта, която за дълго ги откарва надалеч и извън обсега на камерите.

Според експертите в жанра Мария Игнатова има извънреден инстинкт за правене на телевизия. Интуицията в отиграването на всяка ситуация никога не я подвежда. Но колкото и да е странно за ветеран като нея, все още има сценична треска, която приема без паника. Любопитно е дали в „Звездите в нас“ Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще запеят. Музиката всъщност е най-любимото изкуство на грациозната блондинка, която има и няколко записани парчета. Смята се, че съпругът й - Ивайло Нойзи Цветков, е най-големият й поклонник, който постоянно я мотивира да продължи с пеенето.     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай