Смущения на газоподаването в София и Божурище

Смущения на газоподаването в София и Божурище | StandartNews.com

София. Днес до 18:00 са възможни евентуални временни смущения в газоподаването към потребители на „Софиягаз" ЕАД на териториите на Столична община и Божурище, съобщават от компанията.

Възстановителните дейности на преносния оператор засягат обекти, които не са част от газоразпределителната инфраструктура на „Софиягаз", не зависят и са извън контрола на газовото дружество.

„Софиягаз" предприема всички необходими действия, за да осигури комфорта на своите потребители в двете населени места, в случай че ремонтът на „Булгартрансгаз" причини временно неудобство за тях.

Веднага щом планираният ремонт приключи и налягането в мрежата бъде нормализирано, клиентите на дружеството на териториите на Столична община и Божурище ще продължат безпроблемно да използват синьото гориво за своите нужди.

Екипите на „Софиягаз" са винаги готови да съдействат, да предоставят повече информация и да отговорят на всички възникнали въпроси на Националния информационен телефон 0700 11 110, както и на [email protected].

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай