Смразяващо! Кое предсказание на Нострадамус за 2023 се сбъдна

Предсказанието е поместено в книгата му "Les Prophéties"

Смразяващо! Кое предсказание на Нострадамус за 2023 се сбъдна | StandartNews.com

Френският астролог Мишел дьо Нострадамус, познат само като Нострадамус, изглежда е предвидил съвсем точно горещата вълна през 2023 г., от която Европа в момента страда.

Предсказанието е поместено в книгата му "Les Prophéties" и се отличава със смразяваща прецизност относно големите жеги в Европа. Ето какво пише Нострадамус относно високите температури не само на въздуха, но и на морето: "Както слънцето, главата ще търси блестящото море: Живите риби в Черното море ще се сварят." След това Нострадамус говори за Геноа и Родос, където в момента бушуват тежки пожари заради високите температури.

Според мнозина Нострадамус е познал някои от най-значимите събития през последните десетилетия, въпреки че е живял преди 500 години. Смята се, че е предсказал Френската революция, възходът на Адолф Хитлер и атомните бомби над Япония. Според едно от последните издания, интерпретиращи предсказанията на Нострадамус, той е предвидил дори смъртта на кралица Елизабет II, пише DailyStar, предава actualno.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай