Слънцето ще изгрее за 4 зодии през уикенда

Кои са те

Слънцето ще изгрее за 4 зодии през уикенда | StandartNews.com

Овен

За вас, Овни, уикендът започва с неочаквана изненада. Нещо, което сте планирали да правите в продължение на седмици, най-после ще се случи. И може би ще е по-добре, отколкото сте очаквали. Това може да включва и среща с някой, с когото не сте се виждали отдавна. Посветете време на това ново събитие и се насладете на момента.

Телец

 Този уикенд ще ви донесе почивка и релаксация, Телци. Вече известен като любовник на уютните моменти, този уикенд е вашето време да готвите, да се поглезите и да се наслаждавате на добрата храна и питиета. За тези от вас, които се интересуват от мистиката или астрологията, това може да бъде перфектният момент да започнете ново хоби или да се погледнете по-дълбоко в проучването на вашия зодиакален знак.

Лъв

За Лъвовете, този уикенд може да е наситен с емоции. Може да очаквате да получите нещо, за което се бяхте надявали. Това може да бъде като изненадващ бонус в заплатата ви или пък приятна двойка обувки, на които сте поглеждали вече месеци. В общи линии, тихо желание, което сте си поставили, може да се сбъдне този уикенд. Само се наслаждавайте на този ден и го използвайте, за да бъдете благодарни за всичко, което имате.

Скорпион

Скорпиони, това е моментът, в който да приемете ново предложение. Може да е за работа или за приключение – но каквото и да е, то ще бъде перфектно за вас. Може да се окажете в трудна ситуация и да рискувате малко повече, но повярвайте ни, това ще бъде в името на успеха. Този уикенд е моментът, в който да излезете от комфортната зона и да се забавлявате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай