Слънцето ще ни пече днес и през уикенда

Утре температурите ще бъдатт между 30 и 35 градуса

Слънцето ще ни пече днес и през уикенда | StandartNews.com

В сравнение с вчера темературите днес ще бъдат по-високи между 27° и 32°, а на морския бряг – от 25° до 27°.

Утре ще бъде още по-топло с максимални температури – между 30° и 35°. Ще бъде слънчево с превалявания следобед в планинските райони от Западна България.

По Черноморието ще преобладава слънчево време с максимални температури от 25° до 28°, в комбинация със слаб югоизточен вятър.

Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода - от 22°до 24°, на места по северното крайбрежие – все още около 11-12°.

Добри условия за туризъм в планините в съботния ден – слънчево, с умерен вятър и локални следобедни превалявания главно в масивите от Западна България.

И към времето в Европа. Под влиянието на обширен циклон, с център на северозапад от Великобритания, в западните и централните части от континента ще бъде ветровито, с валежи, по-интензивни в Източна Франция и Германия. На трите южни полуострова ще бъде слънчево и горещо.

През следващите дни у нас ще преобладава слънчево време. Превалявания и гръмотевици ще има през нощта срещу понеделник, както и в следобедните часове в понеделник и вторник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай