Слави разтърси България с думи за шампион! Ето какво ще направи

Изпитвам истинско чувство на гордост, че съществува Светослав Митев, каза Трифонов

Слави разтърси България с думи за шампион! Ето какво ще направи | StandartNews.com

Слави Трифонов разтърси България с думи на гордост от успеха на 23-годишно момче. То е направило за България много повече от всякакви хора, които имат подобни претенции. Изпитвам истинско чувство на гордост, че съществува Светослав Митев и че е такъв какъвто е, написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

ВИЖ ОЩЕ: Българин отвя конкуренцията на състезание за пици в Италия

Повод за коментара му е призът, който Митев спечели на световен конкурс. Българинът спечели Световната купа за най-добра пица в класическата категория.

Ето какво още написа Слави Трифонов във Фейсбук:

Едва ли ще направя откритие, ако кажа, че всички обичаме пица. В цял свят всички хора обичат пица. Сигурно е най-обичаното ястие в света. В интернет пише, че това е най-популярната храна. Хората, които правят пицата се наричат пицари и си имат световно първенство. То естествено е в Италия и тази година го пречели българин.

23-годишният Светослав Митев, който забележете, е спечелил световното първенство по правене на пица, създавайки класическа пица изцяло с български продукти. Тоест, това 23-годишно момче е направило за България много повече от всякакви хора, които имат подобни претенции. Изпитвам истинско чувство на гордост, че съществува Светослав Митев и че е такъв какъвто е. Предполагам, че и вие така.

И сега ще отида и ще си поръчам една пица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай