Скръбна вест, какво сполетя Мария Илиева

Семейна трагедия

Скръбна вест, какво сполетя Мария Илиева | StandartNews.com

Скръбна вест застигна семейството на Мария Илиева. Журиращата в "Гласът на България" изпълнителка загуби своята баба Гроздана.

Тъжната вест съобщи майката на певицата Ваня Монева, която е ръководител на женски народен хор "Ваня Монева". Тя се сбогува по емоционален начин с нея с пост в социалните мрежи, пише bgdnes.

"Скъпата ми майчица си отиде. 25.09.2023г., 18.22ч. Бях до нея! Отиде си спокойно! Малко е да й благодаря за всичко, което съм! Трудна и тежка е раздялата с мама! Искам душата и да полети в безкрая и да намери покой при срещата с татко! Знам, че винаги ще е с мен! Сбогом, скъпа моя, мила мамо!", написа майката на Мария Илиева.

Едни от последните думи, написани от Гроздана в личния й профил, преди да си отиде, са следните:

"Много често мисля за моя любим, красив град Велико Търново! Мисля за река Янтра, край която се разхождах с моите прекрасни съседки! Мисля за приятните дамски сбирки в читалището, организирани от библиотекарката Лена! Мисля за моите колежки, с които и до сега се уважаваме и обичаме! Мисля за всичките си приятелки! Благодарна съм на дъщеря ми Ваня Монева, на лекарите ми и на съдбата, че още се радвам на живота!".

Опелото и поклонението пред паметта на Гроздана Монева ще бъде в сряда (27 септември) в 12ч. в храм "Света Неделя".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай