Скандално! Защо Елизабет е била бясна на Хари и Меган

Какво са направили двамата без нейно знание

Скандално! Защо Елизабет е била бясна на Хари и Меган | StandartNews.com

Изплува неочаквана тайна, свързана с кралското семейство и вече покойната Елизабет.

Твърди се, че кралица Елизабет II била бясна на принц Хари и Меган Маркъл, след като те заявили, че са получили нейната благословия за името на дъщеря си Лилибет.

Кралски помощник твърди в предстоящата биография „Чарлз III: Новият крал. Нов съд. Вътрешната история“, че покойната кралица е била „толкова ядосана, колкото никога никой не я е виждал", след като херцогът и херцогинята на Съсекс публично заявиха, че са получили одобрение да използват нейния псевдоним от детството за второто си дете, предава Daily Mail.

Новото разкритие идва повече от две години, след като вътрешен човек от двореца каза пред BBC, че кралица Елизабет, която почина през септември 2022 г., „никога не е била питана“ за мнението ѝ относно името на Лилибет преди раждането ѝ през юни 2021 г.

Източник от двореца казва на BBC, че кралицата не е била питана от Меган и Хари относно използването на детския ѝ псевдоним; доклади предполагат, че Хари е поискал разрешение от кралицата да нарекат новороденото си дете „Лилибет“; но източникът от двореца казва, че кралицата „никога не е била питана“, пише кралският кореспондент на BBC Джони Даймънд в Twitter.

Според други - те все пак са ѝ се обадили и кралицата „не можела да каже „не“.

Освен Лилибет Даяна, която вече е на 2 години, Хари и Маркъл са родители и на син Арчи Харисън, който се роди през май 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Както искат могат да си кръстят детето, защо трябва да питат някого.

Откажи