Скандална обида! Какво направи Бойко Василев на сина си

Свързано с бракоразводните драми на тв водещия

Скандална обида! Какво направи Бойко Василев на сина си | StandartNews.com

Доста семейни емоции преживя в последните години един от най-знаковите ни тв водещи.

"Мистър Панорама", както е известен Бойко Василев, преживява сериозни катаклизми в личен план, въпреки че отстрани го раздава щастлив с новото си семейство, пише show.blitz.bg

Известният тв водещ, който шокира всички преди време първо с новината, че се развежда, а след това и с другата - че се жени повторно за много по-млада от него жена. Това, което направи сега обаче, няма как да не възмути мнозина!

Бойко Василев, съвсем е скъсал връзка с първородния си син Васил, който дори не е бил поканен на скорошния му 54-ти рожден ден. Тв водещият се е събрал само с втората си жена Албена и общото им дете Георги, похвали се самият той.

Големият син на журналиста е от първия му брак с хубавицата Адриана, с която се разведоха скандално през 2016 г. Тогава наследникът им бе в деликатна тийнейджърска възраст, тъкмо навършил 16 г. Васил тежко преживя раздялата на родителите си, както и последвалите публични скандални и обиди.

Именно тогава отношенията с татко му се пропукали, а към днешна дата вече изцяло липсвали. По време на бракоразводните дела Васил избра да остане да живее с майка си Адриана, а журналистът му плащаше издръжка. Въпреки че са минали близо 8 години от развода, Бойко и бившата му жена още не могат да се гледат.

Междувременно, малко след разлъката, Василев пък хлътна по 12 години по-младата от него Албена Колчакова – негова колежка в БНТ. Известно време двамата живяха на семейни начала, но в началото на Ковид пандемията решиха да се вземат официално и сключиха брак на тайна церемония, на която първородният му син също не присъствал. Година по-късно те се сдобиха и с наследник Георги.

Водещият на "Панорама" стана баща повторно след дълго ходене по мъките и няколко ин витро процедури. Той и половинката му Албена, която е продуцент на сутрешния блок в БНТ, правели опити да станат родители още от 2019 г., коментират техни колеги. Още в най-началния етап на своята бременност пък Албена се оттегли от телевизията, а към днешна дата Василев продължава да е щастлив с младата си съпруга, която наскоро се върнала на работа на "Сан Стефанов" 22 след отпуска по майчинство.

Първородният му наследник, който вече е на 23 години, не приемал мащехата си и не комуникирал изобщо с новото семейство на баща си, пише столично издание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Killer
преди 2 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ----- https://mub.me/bioex

Откажи