Скандал с обвинения за връзкарство в "Гласът на България"

Кого толерира журито

Скандал с обвинения за връзкарство в "Гласът на България" | StandartNews.com

Млади таланти, участващи в актуалния сезон на "Гласът на България", скочиха срещу връзкарството, което се толерира от един от менторите в предаването - Мария Илиева, пише HotNews.net.
 
Оказа се, че вечно усмихнатата певица бута упорито в състезанието свой човек. Това е 26-годишната Александра Борисова от Кюстендил. С нея Мария работи от години и дори се води неин продуцент, което не би трябвало да се толерира от Би Ти Ви. "Наели са я да отсява най-доброто, а не това, което й е угодно", възмущават се хора зад кулисите на "Гласът на България". С напредъка на риалитито, Илиева е елиминирала доста по-добри изпълнители от протежето си, за да го тика директно на големия финал, издават източници.

"Мария Илиева премахва доста по-талантливи от отбора си, за да стигне нейната Съни (псевдонима на младата певица, с която я представя на голямата сцена преди години) до така бленувания финал на шоуто. Но това не гарантира, че ще е следващият победител в "Гласът на България", коментират запознати със ситуацията в предаването. Музикални педагози са категорични, че въпросното момиче е твърде прехвалена от менторката си и това е обяснимо спрямо целите й.

Преди доста години Мария представя Александра с псевдонима Съни на свое участие. Още тогава я обявява за вокална сензация. Тогава тя е само на 17 и представя кавър на песента Listen на Бионсе, предшестван от народни мотиви. Разковничето на специалното отношение към кюстендилката е майката на Илиева - Ваня Монева. Младият талант е неин ученик, а впоследствие става един от гласовете в хора й. С тази желязна връзка, нищо чудно, че Мария бута протежето си в "Гласът на България", коментират фенове на предаването.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай