Четвъртък,

Сираци тренират в Академията на МВР

От: Администратор -
1433
Сираци тренират в Академията на МВР
A
A
A

София. Сираци ще тренират в Академията на МВР. За това се договориха главният редактор на в. "Стандарт" Славка Бозукова и вътрешният министър Веселин Вучков. Двамата проведоха първата от серията работни срещи в рамките на кампанията за подпомагане на децата на загинали служители от системата на МВР.

По време на разговора министър Вучков благодари за вече традиционното партньорство на в. "Стандарт" в благородната инициатива. "За нас тази кампания наистина е кауза. Всяка година работим с амбицията децата да получат един различен и незабравим празник", заяви и г-жа Бозукова.

През 2014 г. се навършват 11 години от старта на Националната благотворителна кампания в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. Традиционно тя се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи. Към момента в кампанията участват 126 деца от цялата страна (от дирекциите в София, София-област и 23 областни дирекции). Предстои провеждането на коледно тържество за децата, на което ще бъдат представени и набирателните материали - телевизионен видеоклип, радио спот и фотоколаж - традиционно изготвяни за целите на инициативата с безкористното съдействие на в. "Стандарт". Тази година домакин на тържеството ще бъде Академията на МВР - мястото, откъдето започва професионалният път на полицаите и пожарникарите.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички