Синът на Илия Павлов върти тайно империята на баща си

Младият мъж имал изключителен бизнес усет

Синът на Илия Павлов върти тайно империята на баща си | StandartNews.com

Мнозина изобщо не знаят кой е синът на Илия Павлов - знаково лице от прехода у нас.

Наследникът на Илия Павлов – Илия-Калоян няма абсолютно никакви спомени от родителя си. Когато шефът на „Мултигруп“ е разстрелян зрелищно пред офиса на корпорацията си в столицата, синът му е едва 3-годишен.

Това стана през март 2003 година.

Веднага след това Дарина Павлова извежда сина си от страната и той израства в Щатите и Италия. Към днешна дата Илия-Калоян е вече на 24 години и се е превърнал в изключително привлекателен млад мъж.

Визуалната му прилика с баща му, е съвсем лека – предимно в очите и устните. Казват обаче, че младежът, който наследи стотици милиони долари след разстрела на родителя си, има съвършено различен характер.

Илия-Калоян е деликатен и изобщо не е агресивен. А и има невероятен усет за бизнес“, описват го негови приятели.

Младият джентълмен живее от години в Америка, често отскача при майка си в Рим, и много рядко си идва в България, при това винаги го прави инкогнито. Знае се, че от 2 години участва в управлението на семейните активи.

Наследството на боса на „Мултигруп“ се оценява на стотици милиони евро, които хитрата вдовица Дарина успя да запази и дори умножи, основавайки семеен тръст, който се контролира от оправни мениджъри.

Смята се, че към днешна дата майката и синът са милиардери в активи, имоти и банкови сметки. Именно Илия-Калоян се очаква да се грижи за финансовия просперитет на фамилията и той добре се справя със задачата=

Дарина е изключително горда с предприемчивия си син. Тя е много близка с него и всеки ден говори по телефона въпреки часовата разлика.

За личния живот на младия мултимилионер не се знае почти нищо. Преди година се чу, че той е сгоден, но все още не се е оженил. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай