Ще познаете ли този войник? Днес е любим шеф готвач

Иван Звездев честити Деня на храбростта

Ще познаете ли този войник? Днес е любим шеф готвач | StandartNews.com

Иван Звездев пусна своя снимка като войник в социалните мрежи. С кадъра той честити Деня на храбростта и празника на Българската армия и Гергьовден. 

Макар кадърът да е стар и готвачът да е значително по-млад, веднага го разпознаваме по чаровната усмивка, която не слиза от лицето му.

"Честит празник на всички! 31 години вярна служба на родината! Късмет, здраве и сила желая на всички! На младите пожелавам да не се срамуват да се нарекат готвачи! Нищо недостойно няма в това да говориш на български език - да си "шеф" нито ще те направи по-грозен, нито велик! Черпете сили от историята и от големите и смели българи! Весело посрещане на Светлите празници!", написа във Фейсбук Звездев. 

"Мъж, който не е ходил войник и жена, която не е раждала, нищо не знаят... Това е стара приказка. Да си готвач, това е титла и гордост. Вие сте много земен, майстор и достъпен и ние ви обичаме. А това, че не замеряте тиган ви прави Уникален", получи той похвала като коментар от своя почитателка, предава БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи