Шок за Кейт и Уилям! Хари и Меган с неочакван ход

Какво се случи

Шок за Кейт и Уилям! Хари и Меган с неочакван ход | StandartNews.com

Раздорът между семействата на двамата синове на Даяна продължава.

Уилям и Кейт Мидълтън са влезели в ролята на по-разумните и дипломатичните и са отправили покана към Хари и Меган да им гостуват заедно с двете си деца. Към този момент обаче това предложение е оставено без отговор, което може да се приема и като негласен отказ, твърдят кралски коментатори.

Повод за поканата е станало поредното пътуване на херцога на Съсекс до Острова за събитията по повод десетата годишнина от първото издание на игрите за военни ветерани Invictus. На този етап и Меган Маркъл е включена в списъка с присъстващите. А принцът и принцесата на Уелс са видели в това нова възможност за помирение, която не е за изпускане.

Според източниците, плановете на Уилям и Кейт няма да се осъществят най-вече заради категоричния отказ на актрисата от "Костюмари" да лети до Великобритания заедно с двете си деца. Тя се притеснява прекалено много за тяхната сигурност и не би поела този риск в името на общото благо, пише Mirror, предава lifestyle.bg.

Докато синът на Хари и Меган Арчи е роден на Острова и живя там до Мегзит, дъщеря им Лилибет се предполага, че е посещавала родината на баща си само веднъж - за платинения юбилей на кралицата, която и тогава се запозна със своята правнучка. Не е ясно обаче дали принц Уилям и Кейт Мидълтън са имали възможност да видят на живо своята племенница или сега се надяват да поправят този пропуск.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай