Шеф Роу: Кулинарното ни пътешествие продължава

Имам нещо страхотно за вас, обеща кулинарката на феновете си

Шеф Роу: Кулинарното ни пътешествие продължава | StandartNews.com

Шеф Силвена Роу се завърна в родината. Това съобщи самата тя в социалните мрежи и обеща на феновете си много нови изненади в близкото бъдеще.

"Добро утро скъпи мои фенове! В България съм си! И не е без причина! Знайте, че когато една врата се затрвори, други се отварят! Аз съм ВАША! Това, което вие чувствате и аз го аз чувствам! А нашата връзка ще става все и все по силна , за да подсили и всички вас! Тези думи, това силно послание, публикувани тук, едно от хилядите вече получени, раздра моето сърце! Но, знайте, че шеф Роу, не си оставя конят в реката! Аз не съм достигнала то тук, за да се върна! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Очаквайте ме много скоро, само посоката е променена, нашето пътешествие продължава! Това, което сме започнали, само ще нараства и обогатява всички ни! Вие сте ми безценни, даже и хейт да има, нека, аз неуморно ще се боря да я погася и ощастливя всички. Само тогава това е живот добре живян!",изповяда се шеф Роу във Фейсбук.

"Очаквайте много повече от мен, въпреки, че нашият любим Мастършеф ще липсва от ефир! Междувременно не изпускайте моите новини, защото аз имам нещо страхотно за вас. Ние ще продължаваме да сме заедно, аз не съм провървяла този дълъг път, за да се откажа сега! Аз не съм се борила като лъвица, за да спра сега! Кулинарното ни пътешествие продължава. Ние имаме толкова много, за което да сме благодарни и да сме заедно!", добавя тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай