Шеф Манчев се разкри за алкохола и парите

Взриви мрежата с откровения

Шеф Манчев се разкри за алкохола и парите | StandartNews.com

Шеф Манчев много рядко повдига завесата на личния си живот. Наскоро той направи изненадващо изключение пише show.blitz.bg

Кулинарният гуру, който коли и беси по време на своето предаване "Кошмари в кухнята", се оказа доста любопитен и в живота си, където, както знаем в последните години никак не е скучно. Пред Тото от "СкандаУ" Манчев буквално развърза езика и станаха публично достояние негови доста интимни факти.

Кулинарният гуру реши да бъде докрай искрен и за развитието си на готвач, както и през какво е минал по пътя към успехите не само в тази сфера на реализация. Любопитно бе, че той говори открито и по темата "дали алкохола е порок на готвачите", както и "дълговете след пандемията".

"Пандемията беше за всички, тя не беше само за мен. Аз не съм работил една година в този период. Загубих много, до ден днешен си изпращам дълговоте от тази пандемия. Затворих всичко, а имах 50 човека персонал. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си помагаме сами, а работата на държавата е да начертае рамката", споделя Манчев. И добавя:

Шеф Манчен влюбен до уши! За първи път говори за новата си и с какво го е спечелила СНИМКА

"Имам приятели, които ми бяха гръм и помогнаха. Вярвайте ми това е най-голямото богатство на света – приятелите. Д-р Михайлов е тука, наистина му благодаря, че имам такива приятели до себе си. Той е собственика на Рамус, помага ми много и до ден днешен ми помага."

"За това, че готвачите имат масово проблеми с алкохола е тотален мит. Преди време го е имало, говоря за соца, тогава просто са нямали какво да правят. Всички бяха по на 125 лева заплата. Сега няма време за това, но ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.

Аз също съм така. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, ако се уважаваш при вкусната храна винаги имаш и хубава чаша вино. Но масово проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит", категоричен бе Манчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай