Вторник,

Шеф Андре Токев смачкал колата си в катастрофа

От: Редактори, сн. Фейсбук -
1152
Шеф Андре Токев смачкал колата си в катастрофа
A
A
A

Кулинарният майстор Андре Токев е изживя един от най-кошмарните моменти от живота си това лято. Гуруто на кухненските специалисти е катастрофирал и е потрошил до неузнаваемост своя поръчков "Мерцедес".

Инцидентът е станал това лято във Варна, пише LifeOnline.bg. Според информацията катастрофата се случва в малките часове на денонощието по пътя Златни пясъци - Варна, а Андре Токев е единствен участник в ПТП-то.

Както е добре известно, кулинарят от "Мастър Шеф" има едноименен ресторант в новооткрит петзвезден хотел в курорта "Св. Св. Константин и Елена", който е само на 10 км. от центъра на Варна, поради което и често пътува до морето.

Пътува с чисто нов поръчков "Мерцедес" Х класа, брандиран с неговото име. Запознати твърдят, че белият пикап е нафрашкан с фул пакет екстри и струва поне 300 хиляди лева. Точно с него Токев самокатастрофирал, блъскайки се в стена, след като губи контрол над мощния си автомобил.

Като по чудо се спасява без сериозни наранявания от подсигурения автомобил, но пристигналите на място патрули от полицията констатират, че луксозното возило е смазано до неузнаваемост и е тотална щета.

Макар и регистриран, инцидентът се пази в тайна, пише още LifeOnline.bg, като допълнението е, че книжката на водача е отнета. Дали Токев е управлявал в нетрезво състояние, засега не става ясно.

В момента Андре Токев и екипа от кулинарни вече подбират потенциалните участници в шестия сезон на кулинарната надпревара "Мастър Шеф", която ще се завърне в ефира на бТВ през пролетта.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com