Сензация! Тази вечер дават у нас шедьовъра на Оскарите

По коя телевизия ще бъде излъчен филмът

Сензация! Тази вечер дават у нас шедьовъра на Оскарите | StandartNews.com

“Всичко навсякъде наведнъж” е триумфира на тазгодишните "Оскар"-и. Ексцентрична научно-фантастична комедийна драма за собственичка на пералня, която се бори със суперзлодей в паралелни вселени ще можем да проследим на ексклузивна премиера за България от 21:00 ч. в ефира на bTV Cinema.

Филмът спечели почти всички награди в основните категории и беше обявен за най-добър филм на годината.

В лентата, грабнала цели седем статуетки, зрителите ще могат да се насладят на брилянтната актьорска игра на Мишел Йео, Къ Хуей Куан и Джейми Лий Къртис в една епична история за китайска имигрантка, въвлечена в шеметно приключение в паралелни реалности.

Излъчването на заглавие, отличено с „Оскар“ за най-добър филм, непосредствено след провеждането на най-престижните филмови награди, е прецедент за българския телевизионен ефир и се случва за пръв път именно в ефира на филмовия канал bTV Cinema.

Феноменалният успех на „Всичко навсякъде наведнъж" бе подпечатан с категорична победа в 7 от 11-те категории, в които бе номиниран. Филмът получи цели три актьорски награди – главната актриса Мишел Йео грабна приза за „Най-добра актриса“, Ки Хи Куан – за „Най-добър актьор в поддържаща роля“, а Джейми Лий Къртис – за „Най-добра актриса в поддържаща роля“.

Създателите му Даниъл Шайнерт и Даниъл Куан пък си поделиха наградата за най-добра режисура. Фентъзи трагикомедията взе статуетки и за „Най-добър оригинален сценарий“ и „Най-добър монтаж“.

„Всичко навсякъде наведнъж“ разказва историята на Евелин Уон – китайска имигрантка на средна възраст, собственичка на обществена пералня, въвлечена ненадейно в шеметно приключение, в което само тя може да спаси света.

Това обаче я изправя пред още по-голямо премеждие, вследствие на което Евелин се оказва изгубена в безкрайните светове на мултивселената.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай