Седмичен хороскоп. Нови приятелства за някои, нова любов за други

Овенът да излиза по-често, за козирога е време за разговор

Седмичен хороскоп. Нови приятелства за някои, нова любов за други | StandartNews.com

Ето какво очаква зодиите през последната седмица от април.

Овен

Ако сте необвързани, тогава астрологичната прогноза за тази седмица горещо ви препоръчва да излизате по-често. Сбогувайте се с тъгата си и намерете някого, с когото да се забавлявате! Ако търсите човек за сериозна връзка, много вероятно е някой, който е съвсем близо до Вас, отдавна да таи силни чувства към Вас. Въпросът е дали и Вие имате такива.

Телец

През тази седмица с лекота ще създавате нови приятелства. В любовен план ще трябва да се задоволите с това, което вече имате. Възможни са краткотрайни флиртове, но все пак бъдете внимателни и избягвайте да правите романтични предложения. Много вероятно е да получите отказ. Сега трябва да спазвате правилата, ако искате да се наслаждавате на сигурна и продължителна връзка. 

Близнаци

Ако имате желание за нови познанства, то през тази седмица със сигурност ще имате късмет в това отношение! Седмицата обещава да бъде забавна и флиртуваща, което ще ви накара да се почувствате още по-екстровертни от обикновено. Като цяло намирането на някой забавен човек, с когото да се забавлявате, ще бъде лесно. С потенциалните партньори, които ще срещнете ще имате интензивни и горещи преживявания. Всичко това ще бъде съпроводено и от сериозни чувства. 

Рак

През новата седмица безгрижието, което ви е обзело до момента може да се изпари. Сега е момента да се отнесете сериозно към връзката си. Скрита информация и тайни ще излязат наяве и могат напълно да променят посоката на отношенията ви. Ако всичко е наред в личния ви живот, това може да означава признание в любов, подарък или разговор за преместване или дори брак. Важното е да бъдете напълно честни и открити с партньора си, както и той с вас.

Лъв

Това е седмица, в която необвързаните представители на знака ще срещнат нов човек в живота си. Той или тя ще ви очарова. Очакват ви напълно нови преживявания, докосване до нов свят, в който никога не сте били. Тъй като в моментна Меркурий е ретрограден няма нужда да бързате с нова връзка, но ако сте готови да отделите време, за да опознаете този човек, можете да прекарвате повече моменти заедно.

Дева

През тази седмица във вас (или във вашия партньор) ще бълбукат скрити чувства на негодувание, безпокойство или ревност, които трябва да излязат наяве. Обичате ли партньора си? Тогава не би трябвало да има проблем да признаете какво наистина мислите/чувствате за връзката ви. Ако има проблеми, можете да проведете сериозен разговор и да намерите начин да разрешите проблемите.

Везни

Тази седмица е време, в което да започнете любовния си живот от чисто. Това не означава, че трябва да се разделите с някого или веднага да започнете нова връзка (това е лоша идея в момента поради ретроградния Меркурий), но идва момент да вдъхнете нов живот на връзката си. Опитайте нещо ново. Ако сте необвързани от дълго време, сега е моментът да излезете от приложенията за запознанства, да се облечете красиво и да отидете на дълга разходка из града, където ви очакват много нови познанства.

Скорпион

През тази седмица любовните ви подвизи няма да са на ниво, затова е най-добре да насочите силите си към друго поприще. В работата ви очаква огромно поле за действие, в което ще може да се развихрите по начина, по който си представяте. Приятелските отношения ще са силни и чисти. Някой ще има нужда от помощ - не се колебайте да се отзовете. Всичко, което сега вложите в дадени отношения ще ви се отплати многократно.

Стрелец

Това е седмица, в която ще сте неотразими и много желани. Трудно ще ви бъде да прецените към кой от всичките претенденти за сърцето Ви да се обърнете. Всички нови връзки, които създадете сега обещават да бъдат сериозни. Ще срещнете интересни хора, ще опитате нещо ново (в и извън леглото) и ще се забавлявате много. Всички ще ви завиждат.

Козирог

Тази седмица ще Ви подсети, че е време за разговор. Това не означава да се впуснете с много сериозни обсъждания, а да засегнете въпросите, които истински ви вълнуват. Дали те ща са „кои сме ние“, „къде ни виждате след няколко години“ или „дали ще направим тази връзка да работи или не“, няма значение. Прогнозата за следващата седмица насърчава стабилността в любовния ви живот. Случайните познанства точно сега не е препоръчително да се задълбочават. 

Водолей

Ако сте необвързани, то тази седмица ще имате много предложения за нов партньор в живота. Не си мислете, че трябва да обърнете внимание на всички – звездите просто ви дават няколко възможности, а вие изберете най-добрата и се забавлявайте! Това може да е романтична или сексуална връзка, в зависимост от това какво търсите. Все пак бъдете отговорни в действията си.

Риби

Това е страхотен уикенд за романтика, но изглежда, че някой/нещо се опитва да ви попречи да се съсредоточите върху вашия специален човек. Вероятно е бивш и той определено няма най-добри намерения. Чувствате се заклещени между настоящата ви връзка и миналите ви любовници и това е много стресиращо за вас. Използвайте този уикенд, за да се съсредоточите върху този човек от миналото ви, пише "Актуално".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай