Сапунки тресат поп фолка

Ветеранки напускат Митко Пайнера една след друга

Сапунки тресат поп фолка | StandartNews.com

Сапунки с аромат на турско и индийско кино тресат разпадащата се империя на Митко Димитров. Драмите започнаха, още когато Нелина се оттегли от афиша на Пайнера. Есил Дюран също не се поколеба да избере свободата. „С Митко и Мария Димитрови се разделихме с прекрасни чувства. Всеки даде от себе си всичко, каквото можа. Но на 10 или 20 години приключвам с нещо, за да дам шанс на ново начало“, сподели тогава Есил, която има класическо музикално образование. А оставките след края на извънредното положение заваляха лавинообразно. Мария /Отварачката/ обяви в Инстаграм профила си, че напуска компанията и сцената – не е ясно дали заради ревнив любовник спомосъществувател или миньончето, което обезобрази устата си, най-после осъзна, че пеенето не е за всеки. Сега Мария се канела да става влогърка, да пусне YouTube канал, да пише книга – но няма да е зле още отсега някой да й разясни, че също като пеенето и тези занимания не са масово успешни. “От известен период имам усещането за себе си, че аз и сцената си дадохме най-доброто през последните 20 години“, сподели Мария, цитирана от Secret.bg. Появи се и версия, според която Отварачката влиза в „Маскираният певец“ и сега създава задължителната конспирация около участието си, което трябва да бъде супер тайно.  

Анелия също се отърва от Пайнера, въпреки че много от феновете й помислиха, че се шегува. Решението й най-вероятно е мотивирано от факта, че заради коронавируса концерите са все по-редки, хонорарите – все по-ограничени. Певицата, която забиваше по три-четири бона на вечер, изведнъж се почувствала жертва на бизнес ситуацията и взела нещата в свои ръце.

Деси Слава пък оповести желанието за разлъка чрез официалния си профил, благодари и се закани да продължи напред сама. Но да не забравяме, че това е втората раздяла на Деси Слава с най-голямата тематична компания. Преди години тя тръгна по пътя на самопродуциращ се изпълнител, а след това се пробва със своя фирма и телевизионен канал. Последва затопляне на отношенията с „Пайнер“ и втори договор. Според фенове, ветеранките не искали и не можели да заделят сериозни проценти от печалбите за продуцента си, а и давали луди пари за клипове и тоалети. „През 90-те ставахме звезди за една нощ - без да сме го искали. Бяхме шепа изпълнители - всеки със собствен стил. По-трудно се оказа да се задържиш на върха. Сега пазарът е различен. Можеш да избухнеш в нета и си готов, но става с агресивна провокация, много скъпи видеа, а не с пеене. Липсват ми ярките човешки текстове“, е признавала Нелина пред Сигнал.бг. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай