Съпругата на Кайзера отмаря с приятелки край Каварна

Съпругата на Кайзера отмаря с приятелки край Каварна | StandartNews.com

Добрич. Съпругата на футболната легенда Франц Бекенбауер - Кайзера Зибиле е на почивка в голф-комплекс "Тракийски скали" край Каварна, разкри кметът на Каварна Цонко Цонев. Той сподели, че дамата отмаря заедно със свои приятелки, като компанията разпуска с голф.

Наред с тях свой частен малък турнир провеждат и част от спонсорите на миналогодишния носител на Купата на Германия по футбол - "Борусия" - Дортмунд, които продължават засега надпреварата в най-престижния футболен клубен турнир - Шампионската лига. Цонев добави, че голяма част от гостите в голф-комплекса са германци.

Както "Стандарт" писа, от 16 до 19 май именно голф-комплекс "Тракийски скали" приема един от големите турнири по голф - този на "Волво". Специалистите заявиха, че това е голямо признание за базата в страната ни и се очаква участие в турнира да вземат водещи голфъри от цял свят, като дори се очаква да пристигне и Тайгър Уудс.

Игрището "Тракийски скали" е проектирано от една от легендите в този спорт Гари Плеър, наречен "Черният рицар на голфа", като той лично периодично извършваше проверки при неговото изграждане. Плеър дойде специално също, за да пререже лентата на вече готовия комплекс. Тогава той заяви пред медиите, че това е едно от най-хубавите и уникални игрища в света, като добави, че е сред любимите му, които той лично е проектирал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай