Рускиня омая Том Круз, коя е тя

Актьорът се среща с 36-годишна светска дама

Рускиня омая Том Круз, коя е тя | StandartNews.com

Том Круз има нова любов в живота си - 61-годишната звезда от "Топ Гън" се "е сближил" с руската светска дама Елсина Хайрова през последните няколко месеца и вече официално се среща с 36-годишната брюнетка, съобщава "Дейли мейл".

„В кръга на Елсина е добре известно, че тя и Том вече са заедно“, казва източник пред изданието.

„Те станаха много близки през последните няколко седмици, но полагат много грижи да не бъдат снимани заедно, защото искат да запазят личния си живот“, допълва източникът.

„Том е нощувал в апартамента на Елсина, който, както можете да си представите, е много красиво място. Те обичат да излизат заедно и въпреки богатството си, правят много от нещата, които нормалните двойки правят", допълва източникът.

Двамата са присъствали на гала вечеря в подкрепа на лондонската благотворителна организация „Въздушни линейки“, където принц Уилям беше почетен гост, пише още Page Six, предаде ladyzone.

Въпреки че Круз и Хайрова пристигнаха отделно на събитието, близки до звездите казват, че това не е изненада, тъй като прекарват по-голямата част от времето си зад затворени врати в нейния апартамент за милиони долари в Найтсбридж, Лондон.

Съобщава се, че двамата са вечеряли насаме в няколко изключителни лондонски ресторанта.

За романтични отношения между двамата се заговори за първи път, след като бяха забелязани да се забавляват на парти в луксозния лондонски квартал Мейфеър през декември.

„Те бяха неразделни, като двойка. Той изглеждаше увлечен от нея“, каза тогава очевидец пред "Дейли мейл".

Актьорът вече е казвал „да“ три пъти - той беше женен за Мими Роджърс от 1987 до 1990 г., за Никол Кидман от 1990 до 2001 г. и за Кейти Холмс от 2006 до 2012 г.

Хайрова от своя страна се раздели с бившия си съпруг Дмитрий Цетков през 2022 г. 43-годишният руски олигарх говори през декември 2023 г. за горчивата им 3-годишна бракоразводна битка, която според него му е струвала повече от 150 млн. долара.

„Независимо с кого е, Том Круз или някой друг, тези мъже трябва да са наясно, че тя харесва по-изящните неща в живота и има вкус за скъпите и луксозни неща. Том Круз трябва да държи очите и портфейла си широко отворени за нея. Щастлив съм за нея, желая й всичко най-добро“, каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Една
преди 2 месеца

Руска мръсница. Те все гледат парите да докопат. А Том Круз, като всички мъже, мисли с долната си глава.

Откажи