Ръководство за носене на мъжки шорти

Универсалната дължина е 2-3 пръста над коляното и е подходяща за всички възрасти

Ръководство за носене на мъжки шорти | StandartNews.com
  • Мъжките шорти са вид къси панталони, които са така любими на всички представители на силния пол особено през горещите летни месеци, когато температурата навън е изключително висока. Те ни осигуряват свежест и удобство през целия ден и именно в това се крие причината те да бъдат така желани от всички

Мъжките шорти, както и всяка една друга дреха или аксесоар, притежават своите тънкости при съчетаването им с останалата част от една визия. Изборът на точния за събитието модел, както и цветът им, също са изключително важни и днес решихме да Ви запознаем с всички тези трикове, които биха довели до правилен избор на къси панталони в ежедневието на всеки мъж.

Какъв модел да изберем?

Мъжките шорти са налични в десетки различни модели, създадени с цел да задоволят нашите персонални нужди.

Най-търсените и желани сред силния пол са така наречените панталони „чино“. Те се славят със своите изчистени десени, без излишни шевове и джобове, най-често в неутрални цветове, които да се съчетаят с всякакво облекло.

Следващите мъжки шорти, които са задължителни за гардероба на всеки мъж, са късите дънки, наречени още „дънкови шорти“, които се вписват чудесно във всяка една ежедневна визия. Могат да бъдат съчетани с тениска или памучна риза, както и с еспадрили или други летни обувки. Така ще си осигурите неангажиращ външен вид и удобство през целия ден.

Последният най-актуален модел за този сезон са така наречените камуфлажни шорти, които са особено подходящи за ежедневието или бъдещата лятна почивка, която ще организирате. Допълнете ги с едноцветна тениска или поло риза и ще постигнете зашеметяващ резултат, който сме сигурни, че ще Ви допадне изключително много!

Кои ще бъдат актуалните цветове през този сезон?

Истината е, че всеки мъж е редно да притежава поне един чифт дънкови шорти в класическия син цвят, както и чифт черни мъжки къси панталони, които да се впишат перфектно във всяка една визия, която ще искаме да пресъздадем.

През лятото подходящи също са белите панталони, както и хавайските цветове като синьо, коралово, червено, яркозелено и жълто, с които ще привлечете вниманието върху себе си. Лошото тук е, че те са доста по-претенциозни и ще се наложи да отделите повече време, за да ги комбинирате с наличните тениски и ризи във Вашия гардероб.

Важно ли е каква ще бъде дължината на мъжките шорти, които ще изберем?

Прекалено късите щорти не са подходящ вариант за онези от Вас, които не са особено удовлетворени от външния вид на краката си и смятат, че не са в достатъчно добра форма. Колкото по-къси са шортите Ви, толкова по-голяма ще бъде видимата част от Вас, а това може да причини и изгаряния на кожата през най-горещите дни, така че го имайте предвид, когато правите бъдещата си покупка.

Ако мъжките панталони са с дължина под коляното, то тогава те са по-подходящи за по-възрастните мъже, тъй като умело ще прикриват далеч нетолкова съвършеното тяло, а собствениците им ще се чувстват удобно през целия ден.

Универсалната дължина е 2-3 пръста над коляното и е подходяща за всички, които желаят да имат прохладно и свежо лято.

Ако все още не сте открили перфектните мъжки къси панталони, можете да го направите като разгледате електронния магазин на Bolf или влезете в https://www.bolf.bg/bul_m_Мъжко-облекло_Къси-панталони-14815.html. Там Ви очакват стотици предложения на невероятни цени, така че побързайте!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай