Рапър се облизва по колата на Бербо

Рапър се облизва по колата на Бербо | StandartNews.com

Димитър Бербатов е на път да осъществи любопитна сделка, но не за бъдещето си като футболист. Нападателят може да се раздели с огромния си кадилак "Ескалейд". Оферта за колата е пратил рапърът Криско, твърди "Хот Арена". Звездата от родната музикална сцена дори вече е предложил 80 000 лв. на Бербо. Двамата са се засекли по родното Черноморие. Цената, която рапърът предлага, е малко повече от половината от сумата, с която Бербо се изръси преди 6 години. Димитър ползва возилото само когато е в България и вероятно ще се съгласи на сделката.

"Криско ще даде и повече, това му е голяма мечта, откакто видя 100 Кила да бръмчи с такъв джип. Направо щеше да се пръсне от яд, че врагът му натиска педалите на огромния "Ескалейд", а той се вози на японски джип. Даже не обича да кара, ама за да не остане по-назад от Килата, е готов на всичко", разказват близки до рапъра пред "Хот Арена".

Моделът, който Бербо има, е с мощен 6,2-литров, V8 двигател и 409 конски сили. Преди 2 години обаче Бербатов тотално го преобрази. В момента колата е напомпана с тунингован двигател с 600 конски сили, добавен е чарджър, а вътрешният интериор е генерално променен. Мощната машина на Бербатов е обзаведена с плазмени монитори и дори плейстейшън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай