Рачков трогна Халваджиян за ЧРД

Пожелавам на теб и Джуди никога да не се отървете от мен, заяви актьорът

Рачков трогна Халваджиян за ЧРД | StandartNews.com

Димитър Рачков трогна Маги Халваджиян за рождения му ден. Комикът, дългогодишен кадър на продуцента, се включи в социалните мрежи, за да поздрави другаря си за личния му празник.

"Честит рожден ден, Маги! Пожелавам на теб и Джуди никога да не се отървете от мен и още поне 100 години да бъдем заедно! Липсвате ми!", заяви Рачков в Инстаграм и качи закачлива снимка на братята, в която е фотошопнал себе си.

Това, разбира се, е препратка към движението #ВърнетеРачков, което феновете на комика започнаха в социалните мрежи, след като официално стана ясно, че той няма да води новия сезон на "Като две капки вода". И въпреки че бившият господар на ефира се завръща на малкия екран на 7 март със собствено шоу, зрителите продължават да недоволстват, че няма да го гледат в предаването за преобразявания. 

Очаква се новото шоу на Рачков да се излъчва веднъж седмично през уикенда - в неделя вечерта, като така комикът ще конкурира бившата си изгора Мария Игнатова, която по това време води "Папараци – ново 20" по bTV. Мълвата гласи още, че новата заплата на Рачков е 10 хиляди лева на епизод. Така любимецът на Маги ще прибира по 40 бона на месец, което ще му осигури мястото на върха в списъка с най-високоплатените актьори. Шоуто му наистина е трябвало да започне още миналата година, когато за първи път се разчу за него, но заради пандемията се отложило. Както стана ясно, първият гост на Рачков ще е неговия колега Краси Радков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай