Рачков сдобри Киркоров и Ритонците

Това се случи в "Забраненото шоу"

Рачков сдобри Киркоров и Ритонците | StandartNews.com

Димитър Рачков сдобри Филип Киркоров и дует "Ритон". Това се случи в "Забраненото шоу". Кралят на руския поп и Здравко и Катя не си говорят от четири години. Ритонците участваха във "ВИП Брадър" през 2015-а и драмата се разиграла след това. Киркоров дал интервю по повод появата им в реалити формата, което развалило отношенията между него и култовия дует. Звездите обаче не поясняват какво точно е казал Филип. В "Забраненото шоу" Киркоров се включи онлайн от дома си. 

"Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на "ВИП Брадър", на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент", разясни Филип. Той разкри още, че Здравко и Катя даже не го поздравили за юбилея му. Но руската звезда призна: "Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни".

Здравко призна, че от малък си е много чувствителен и Катя го потвърди: "Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар". Ритонците също подчертаха, че с Киркоров в действителност не са се карали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай