Рачков каза влиза ли в политиката

Два пъти са ми предлагали да се включа, разкри актьорът

Рачков каза влиза ли в политиката | StandartNews.com

"Чувствам се влюбен и щастлив", заяви Димитър Рачков в ефира на Нова, туширайки слуховете за крах във връзката му с Анита Димитрова. Актьорът опроверга и друга теза - че блондинката е участвала в конкурса Мис Плеймейт. 

"Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Това, което ме радва е, че имам истински приятели. Зуека е един от тях. Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той е от хората, които не можеш да не обичаш", коментира Рачков.

"Не бих влязъл в политиката. Не е моето шоу. Моето шоу е „Забраненото шоу на Рачков“. Два пъти са ми предлагали да се включа в политиката. Човекът, който ми предложи, е свестен политик. По това време още бях в „Господари на ефира“, а ние в предаването бяхме политически безпристрастни. Трябваше да зачеркна всичко, което съм правил през последните 20 години. Затова отказах категорично", разкри комикът.

"Живял съм честно. Не съм излъгал никого или откраднал нещо. Работя и си плащам данъците. Защо върху мен трябва да се излива помия? В един момент ми писна и си казах, че ще ги осъдя. Заведох дело срещу вестник, който години наред се купуваше като топъл хляб. Спечелих делото и щях да даря парите за благотворителност, но не мога да ги взема. Вече две години. Не е ли абсурд?", коментира още актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай