Пуснаха голяма клюка за Сашо Диков

Диков се суетеше не в голям супермаркет, а във фирмен магазин в столичен квартал

Пуснаха голяма клюка за Сашо Диков | StandartNews.com

Телевизионният любимец Сашо Диков сам се грижи за зареждането на хладилника у дома. Така че нищо чудно и да е добър кулинар. Журналистът, който на 25 юли ще празнува 71-вия си рожден ден, бе забелязан да пазарува преди дни от репортер на Уикенд.

Диков се суетеше не в голям супермаркет, а във фирмен магазин в столичен квартал, от където могат да се закупят и продукти собствено производство. Явно Стажанта държи и на това, защото му отне време да избере стоките. Бившият съпруг на актрисата Аня Пенчева, с която са родители на Петя Дикова – водещата на „Тази неделя” по бТВ, се забави допълнително и заради кратка консултация по телефона какви продукти да закупи.

Журналистът едва ли е бил разпознат от много случайни минувачи, защото вече е с различна визия. Сашо Диков е с по-дълга коса. Ако продължи да не я подстригва, скоро ще може да я слага зад ушите си. За бързия пазар той бе облякъл долнище на анцуг и суитчър. Не изглеждаше да е марков спортен комплект. Диков по-скоро бе притичал до магазина по домашни дрехи и маратонки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай