Първи кадри с Лейди Гага като убийцата на Гучи (ФОТО)

Патриша Реджани скочи срещу звездата, не я уважавала

Първи кадри с Лейди Гага като убийцата на Гучи (ФОТО) | StandartNews.com
  • Патриша Реджани скочи срещу звездата, не я уважавала

Новият хит на Ридли Скот „Gucci House“ , който разказва трагичната съдба на шефа на модна къща Gucci и внук на основателя на марката Маурицио Гучи, излиза на екран през ноември. Той вече разбуни духовете, след като фамилия Гучи скочи срещу участието на Лейди Гага в него. В навечерието на премиера, детайлите около лентата нажежават мрежата.

ВИЖ ОЩЕ: Лейди Гага става убийцата Гучи

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/yana/20210921-gaga-5.jpg

Създателите на лентата представиха нови кадри с Лейди Гага , която изигра съпругата на Маурицио Гучи, Патриша Реджани. В пуснатите откъси героинята на Гага се появява пред публиката в сватбена рокля, луксозна вечерна рокля с цвят на вино, червен ски костюм и други тоалети.

ВИЖ ОЩЕ: Правнуците на Гучи скочиха срещу Лейди Гага

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/yana/20210921-gaga-3.jpg

Сценарият за новия филм на Ридли Скот се основава на истинската история на Патриша Реджани, която през 1995 г. организира убийството на собствения си съпруг Маурицио Гучи. Впоследствие за това престъпление тя е осъдена на 29 години затвор, но по-късно този срок е намален на 26 години.

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/yana/20210921-gaga-4.jpg

През 2016 г. Реджани е освободена предсрочно от затвора за добро поведение, след като прекарва 18 години зад решетките.

Самата Патриша вече изрази недоволство от работата на Ридли Скот и по-специално от факта, че образът й се представя от Лейди Гага.

Много ме дразни, че Лейди Гага ме играе в новия филм на Ридли Скот. Тя дори не показа такт - да дойде и да се срещне с мен. Не казвам това по финансови причини - няма да получа и цент за филма - но поне от уважение можеше да го направи, обяви вдовицата на Маурицио Гучи в интервю за репортери.

Самият Маурицио ще бъде изигран от Адам Драйвър.

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/yana/20210921-gaga-6.JPG

Адам Драйвър

Истинска звездна палитра ще видим на големия екран. В лентата участват Ал Пачино, Салма Хайек, Джаред Лето и други. Публиката с нетърпение очаква Лето, който ще изиграе Паоло Гучи и ще се появи в напълно неузнаваем - досущ като плешивия и с наднормено тегло братовчед на главния герой.

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/yana/20210921-gaga-7.JPGДжаред Лето

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай