Промяна. Изгонена от Гонзо подгони Гришо!

Какво иска бившата служителка на БФС

Промяна. Изгонена от Гонзо подгони Гришо! | StandartNews.com

Да си прави непрекъснато реклама очевидно е страст на знакова участничка в "Ергенът".

Една от най-обсъжданите участнички в риалити шоуто  Виктория Асенова не спира да дава поводи да се коментира.

След като стана ясно, че секретарката на изпълнителния директор Борислав Попов е уволнена от БФС, където изпълняваше и функциите на "мениджър футбол и социална отговорност", тя отново изпъкна с пристрастията си, пише Блиц.

Брюнетката сподели видео в социалната мрежа "Тик Ток", в което отговаря на въпрос на свой последовател, който я пита кой е любимият ѝ тенисист. Виктория сътвори истинска сензация с отговора си.

"Любим тенисист - Гришо. Аз не гледам тенис и реално знам Надал, знам Джокович, знам Федерер, но все пак да подкрепим българското - Гришо. И ако този пост стигне до Гришо, много ще се радвам да се запознаем. Все пак да се запозная и с тенисисти, не само с футболисти", казва Виктория, която все още е в играта и се бори за сърцето на милионера Александър Младенов в "Ергенът".

В романтичното риалити Виктория постоянно си навлича омраза. Наскоро тя разтръби тайни за сестрите Памела и Габриела, обявявайки, че втората е любовница на футболиста на Лудогорец Оливие Вердон. Последва отстраняване на двете, след което Виктория доволно потриваше ръце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Stani mi sedni gospodine
преди 4 седмици

Земете се скриите с това нагласено и пошло предаване.Такива трябва да ги забранят преди 23 часа защото дават много лош пример на момичетата между 10 и 20 години.Не всичко е силикон в гърдите и устните,да не говорим за разголените леки жени и как въртят опашки за да има рейтинг БейТв

Откажи