Предсказанието на Ванга, което обикаля света

Ключовата цифра е 8, твърди пророчицата

Предсказанието на Ванга, което обикаля света | StandartNews.com
  • Ключовата цифра е 8, твърди пророчицата
  • Кои са болните, които си заминават? Отговорът ще даде ключа за изход от войната
  • Кога ще завърши тази ужасна война?

Светът е Разлюлян от омраза, бомби, разрушения и жертви в Украйна, а хората все по-малко вярват на думите на политиците и все повече се вторачват в предсказания на гадателите. Особено в думите на Ванга. Това е обяснимо, защото именно пророчицата с невероятна точност предсказа преди десетилетия началото на конфликта в Украйна.  Тя твърдеше, че братски народи ще тръгнат един срещу друг и това ще доведе до икономическо противопоставяне на Русия и проблеми в целия свят.

Тя предсказа, че ключова за войната ще е осмицата, което бе изтълкувано като датата с 8 двойки - 24.02.2022 г. Това се оказа денят, в който Путин призна Донецк и  Луганск като независими и два дена след това започна войната.

Затова и в разгара на опустошителните сражения, светът все по-вече си задава въпроса - кога ще дойде краят на войната. Ванга има своето предсказание и то отново е свързано с цифрата 8. Тя го изрича буквално дни преди смъртта си. Казва, че мирът ще настъпи, "когато дойде осмият". Кой е осмият, обаче засега не е ясно. Затова и руснаци, и украинци цитират други нейни думи, че двама държавни лидери ще застанат един срещу друг, а болният ще разрази войната. Ще изтече много вода докато дойде мира, а това ще стане след като болните си заминат, е цитатът, който върви по световната мрежа.  

  • Кой обаче е болният?

Тълкуванията са различни. Руснаците акцентират на възрастта на Байдън и твърдят, че войната ще продължи поне докато изтече мандата му. С други думи - още поне 3 години. Техните сметки обаче може много да се объркат, защото той вече обяви, че ще иска втори мандат.

украинците пък сочат болестите на Путин, за които медиите пускат най-различни предположения от месеци. Нещо повече - украинските медии цитират куп източни екстрасенси, че Путин ще си отиде от власт до края на годината.

Не само Ванга е обект на тълкувание за времевия хоризонт на войната.

  • Любимата врачка на вождовете на СССР

- Джуна Давиташвили, също отдавна е предсказа началото и края на този военен конфликт. Очаквано, предсказанията й са изцяло в руската линия. "Тези земи принадлежатна Русия по право и тези земи ще й принадлежат пак, тя ще си ги върне", се твърди, че е предсказала малко след като е паднала Берлинската стена.

Джуна многократно е предсказвала влошени отношения на републиките в СССР след неговото разпадане. Тя твърди, че след като получат свободата си, тези републики ще се изпълнят с омраза и ненавист към съседите си и ще провокират въоръжени конфликти.

Според нея през 2022 година Русия ще се сблъска с огромен натиск, но в резултат на кризата ще започне да строи нови отношения със съседите си и останалата част от света.

  • Известният екстрасенс Волф Месинг

също е успял да предвиди конфликта между Запада и Русия през тази година. Той е бил уверен в неговата неизбежност като твърди, че все пак мирът ще настъпи сравнително скоро.

Неговите предсказания са: Конфликтът между Запада и Русия ще удари славянските народи. Според него това ще доведе до нова политическа реалност, но няма да се превърне в световна война.

  • Знаменитият френски астролог Нострадамус

също е оставил страшно предсказание за 2022 година, в което се говори за мощен взрив на Земята, който ще измени климата.

В този дух са и предсказанията на казахстанската Ванга - Вера Лион. Тя също предсказва световен конфликт. Според нея противопоставянето на САЩ и Русия ще нарасне. Западът ще продължи да има огромно влияние върху вътрешната и външната политика на държавите, а Русия ще продължи да увеличава военната си мощ и ще набляга на науката и Космоса.

Павел Глоба, един от най-известните астролози, предсказа за тази година изострена икономическа криза, радикални промени в модела на икономиките и нов тип държавни външни политики. Той твърди, че ще има много изменения в сътрудничествата между държавите. В същото време ще се нагнетява социалното напрежение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай