Пороци и страхове мъчат една зодия, друга е на косъм от гаф

Вижте дневния си хороскоп

Пороци и страхове мъчат една зодия, друга е на косъм от гаф | StandartNews.com

Пороци и страхове мъчат една зодия днес. Денят й ще е сложен. Друга пък така е повярвала в себе си, че е на косъм да направи голям гаф. Внимавайте – денят е благоприятен за любов, но не и за важни решения и делови крачки. Бъдете с близките си хора и се наслаждавайте на уикенда.

Какво още вещаят звездите за днес – вижте дневния си хороскоп, представен от Трибюн.бг.

ОВЕН - Ако не се чувствате днес много бодри, по-добре избягвайте да се натоварвате и да поемате нови отговорности. Възможно е да се наложи да вземете важни решения. В любовните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

ТЕЛЕЦ - Днес ще се стремите да наложите авторитета си над някаква ситуация. В някои отношения трябва да бъдете по-инициативни. не се изнервяйте заради незначителни проблеми. Постарайте се да отделите повече време на членовете на семейството.

БЛИЗНАЦИ - Днес денят е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не контролирате действията и изказванията си, може да си създадете проблеми. Мнозина от вас ще се поддадат на романтични чувства.

РАК - Ще ви вълнуват важни за вас въпроси, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете ги и с други хора. Така ще можете да чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

ЛЪВ - Ако са ви нужни съвети, обърнете се към хора, чийто професионализъм и компетентност са безспорни по дадените въпроси. В отношенията с близките могат да настъпят дребни спорове, които веднага ще съумеете да туширате.

ДЕВА - Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено. Планетарните влияния носят вдъхновение, засилват въображението и креативността в любовни отношения.

ВЕЗНИ - Като цяло днешният денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче вероятно ще ви липсват стимули за работа или действия. В личните отношения могат да изплуват отново стари проблеми или да се появят нови разногласия.

СКОРПИОН - Звездите ви съветват да се въздържате от излишно суетене и бързане.  Не се опитвайте да ускорите потока на нещата и не забравяйте да сте предпазливи. Само балансираният подход ще ви помогне да постигнете целите си.

СТРЕЛЕЦ - Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте нивото на тяхната осъществимост и полезност. В главите ви също се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот.

КОЗИРОГ - Денят се очертава да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Избягвайте да обсъждате клюки, може да се „насадите“ в неприятности.

ВОДОЛЕЙ - Днес могат да се надигнат някои ваши пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и вътре у вас. Съществува голяма вероятност лесно да се да поддадете на илюзии, измами и заблуди.

РИБИ - Днес ще бъдете движени от алтруизъм. Ще отложите някои планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай