Помните ли Лепа Брена? Завъртя бизнес с чорапи у нас

Миналата година Брена създаде своята марка „Lady B“

Помните ли Лепа Брена? Завъртя бизнес с чорапи у нас | StandartNews.com

Помните ли сръбската легенда Лепа Брена? Тя отвори фирма у нас, с която ще ѝ е по-лесно да изнася по света марката си чорапи и чорапогащници, тъй като страната ни е членка на ЕС, предаде „Ретро”.

Новината съобщи самата тя по време на представянето на бранда си в столичен мол.

Миналата година Брена създаде своята марка „Lady B“, която предлага женски чорапи с хиалуронова киселина, вплетена в нишките, както и наночастици златен прах. Въпреки че са луксозни, цените им са поносими. Чифт чорапи струват между 8 и 12 лева, а чорапогащите варират между 18 и 35 лева.

Голяма част от колекцията е в помощ на жените, които имат целулит. „Исках да сложа край на тези потисничества и да създам чорапи, с които можете да носите миниполи. В които краката ви ще изглеждат перфектно, без целулит, белези и вени ще бъдат прикрити и краката ви няма да ви болят след дълго стоене“, казва сръбската звезда.

Самата певица е категорична, че лично се е убедила в качеството на предлаганата от нея стока. „Върху мен се експериментира всичко, свързано с чорапите“, с усмивка заяви Брена и издаде, че е тествала здравината им с ананас, който е пуснала в един от чорапите, за да види колко са издръжливи.

Тя разказа, че мечтата ѝ за такъв бранд датира от 1987 г. и тя се зародила от факта, че на концертите ѝ чорапогащниците ѝ винаги се късали. Сега вече няма тези неволи, тъй като залага само на собствената си марка, за която твърди, че е повече от качествена.

Със свои чорапи тя се появи и на концерта си в „Арена София“ преди дни, където двете с Драгана Миркович изнесоха рецитал за българската публика. Те пяха повече от 2 часа пред над 12 500 фенове.

Докато Миркович в последно време прекалява с пластичните операции, Лепа Брена е в перфектна форма благодарение на хранителния си режим и умерената намеса на естетическата хирургия.

Макар да навлезе в третата възраст и да е на 63 години, а от 2019 г. насам да е официално баба, Лепа твърди, че харесва външния си вид много повече сега, отколкото когато е била млада и прохождаща бъдеща музикална легенда.

Тя се храни само по 3 пъти на ден с определени храни и в конкретен грамаж. Лепа Брена казва, че консумира само хималайска сол, а ястията си подправя с лимонов сок вместо оцет и със зехтин вместо олио. В менюто ѝ присъстват бяло месо, риба, зелени салата, зеле, моркови и цвекло.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай