Поли Генова: За мен това е най-добрата "Евровизия"

Поли Генова: За мен това е най-добрата "Евровизия" | StandartNews.com

Това е началото на един нов път – пътят на музикантите от България извън България. С тези думи стъпи на родна земя Поли Генова, която успя да завоюва за България рекордното четвърто място в песенния конкурс "Евровизия".

 „За мен това е най-добрата "Евровизия" правена досега. Шведите се представиха прекрасно, сцената и екипът бяха невероятни. Всичко беше на много високо световно ниво. Според мен това беше повратен момент, в който конкурсът от европейски стана глобален", каза развълнувана Поли. Тя даде първата си пресконференция след големия успех още с кацането си на летището. 

"Всички ме караха да ги уча частта от песента на български език", сподели тя. „Чувствахме се на върха на щастието и това най-вероятно се е усетило от хората пред екраните и дори от хората, гледайки онлайн. Енергията, която идва от очите, енергията, която самият артист дава, присъствието на сцената - това може да го дадеш само ако се чувстваш добре на сцената, а ние се чувствахме прекрасно", разказа певицата, цитирана от Нова телевизия.

Тя призна, че е била силно развълнувана от срещата си с Джъстин Тимбърлейк. „Чувствах се като дете, видяло най-големия си идол. Когато на генералната репетиция той изскочи при всички изпълнители, аз започнах да крещя", разказа Поли.

Тя даде положителен кооментар и за победителя в конкурса. „Песента на Джамала беше много интересна. Тя съпреживяваше всичко, което се случваше на сцената. Джамала е много добър артист, тя е популярна в страната си, постигнала е много", заяви Генова.

"Не трябва да забравяме, че съединението прави силата. В такива моменти можем да сме много силни заедно и да постигаме много", убедена е Поли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай