Победителят от „Игри на волята“ с интимни новини

Рълев каза цялата истина за връзката си с Денислава

Победителят от „Игри на волята“ с интимни новини | StandartNews.com

Иван Рълев е големият победител в петия сезон на "Игри на волята". Станахме свидетели на доста емоционален финал, а победата му предизвика голяма дискусия в социалните мрежи.

Той пък от своя страна хвърли страшна интимна бомба, която никой не очакваше. В сутрешния блок на NOVA каза цялата истина за отношенията си с Денислава, кога са започнали и защо са се скарали.

"В момента нямам човек до себе си. Фокусиран съм върху работата и моя бизнес. В момента не смятам, че е времето да имам сериозни отношения с някого, защото няма да бъдат пълноценни и няма да дам това, което мога“, призна той.

„С Денислава имахме кратка връзка веднага след края на "Игри на волята", вероятно повлияни от емоциите покрай предаването. Но за кратко. Приключиха любовните отношения, но си останахме приятели, не таим лоши чувства. Просто не сме един за друг", откровен е Рълев.

По този начин той отхвърли твърденията не само, че не е с Денислава, но също така и че не се е събрал с бившата си приятелка Йоана, с която имаха доста емоционална среща в един от последните епизоди на шоуто.

„Победата в "Игри на волята" е най-голямото ми постижение. Три месеца глад и мизерия, успях да устискам и да се справя. Това беше моята цел и съм горд, че повярвах в себе си. Вярвах, че ще съм победител. Трябва много да вярваш, че можеш да го направиш. Психиката също е важна, защото можеш да рухнеш точно в най-важния момент“, каза зъботехникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай