Писател разкри как Меган е промерила Хари

Британската кралица чака младите в Бъкингам за рождения си ден

Писател разкри как Меган е промерила Хари | StandartNews.com

Меган Маркъл направи принц Хари по-добър. Това твърди Шон Смит, автор на биографичната книга за вече бившата херцогиня на Съсекс „Меган, неразбраната”, съобщи Daily Star.

 

Според Смит Маркъл е украсила кралското семейство с харизмата си, която липсва там. „Тя е величествена жена, но беше представена съвсем различно. За щастие хората все още имат възможност да разберат каква е тя всъщност, казва писателят.

Не искам да омаловажавам членовете на кралското семейство, принц Уилям, Кейт и другите, просто Меган има съвсем различен жизнен опит. Мисля, че Меган донесе в живота им това, което сега им липсва, допълва Смит.

По-рано друг автор на книги за британското кралско семейство Кейти Никол публично се усъмни в раздора на фамилията и отрече внушенията за влошени отношения между Хари и баба му кралица Елизабет II. Според Никол кралицата често комуникирала с Хари и Меган чрез видеовръзка.

От 1 април 2020 г. Хари и Меган престанаха да ползват привилегиите на членове на кралското семейство. Те загубиха титлите си, преместиха се в САЩ, партнираха си с Netflix и Spotify и постигнаха финансова независимост от кралското семейство.

Очаква се двойката да се срещне с кралицата през март, за да обсъди бъдещия им статус. Елизабет II ги покани да отпразнуват рождения й ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай