Пикап с работници се обърна на E79

Пикап с работници се обърна на E79 | StandartNews.com

София. Пикап, превозващ работници се е преобърнал по таван на главен път Е79 между Благоевград и Дупница. При инцидента е пострадал 62-годишен мъж, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал към 9 часа тази сутрин на около 3 км след Мурсалево в посока Дупница. На мокра настилка водачът на "Форд"-а с ловешка регистрация, движещ се в посока Мурсалево, се преобърнал вдясно край пътя.

В камиона се пътували четирима работници, само един е пострадал. 62-годишният мъж от София е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград със съмнения за травма на прешлени.

Пробата с полевия тест е показал съдържание от 1.6 промила в издишвания от водача въздух. Той е транспортиран до болницата в Дупница за кръвна проба.

Инцидентът е станал с работници на столична фирма, спечелила поръчка за изпълнение на водопровода на село Мурсалево, община Кочериново. Те спят в Бобошево, откъдето тази сутрин тръгнали за работа.

По чудо няма тежко пострадали, след като при преобръщането си камионетката е смазала дърво и паднала върху откритата каросерия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай