Петя Буюклиева със скандално поведение в "Черешката на тортата"

Какво направи тя

Петя Буюклиева със скандално поведение в "Черешката на тортата" | StandartNews.com

64- годишната певица известната с хита "Баба ми е фаталната жена" - Петя Буюклиева смая всички след участието си в култовото предаване по НОВА "Черешката на тортата". Държанието й към участниците беше меко казано обидно.

Естрадната легенда направи неприятни коментари към останалите участници и ястията на домакина - бившия баскетболист Людмил Хаджисотиров - Удо.

Още в началото на предаването Петя Буюклиев подцени хляба на спортиста, като заяви, че вече има домашни фурни и не е голяма работа, а след това нарече салата му "манджа с грозде". Певицата агресира и срещу Анджелика, като я набеди, че преиграва с въпросите си на масата.

Това, което обаче истински разгневи Петя Буюклиева, беше моментът, в който разбра, че майката на жената на Удо е приготвила десерта - тирамису по рецепта на София Лорен, и прибегна до нецензурни изрази, като обяви, че не вижда смисъл да си скъсва з*дника от готвене, щом на другите им помагат.

Във финала на епизода обаче певицата обърна палачинката и разцелува Удо, въпреки че цяла вечер имаше забележки към него.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
11 Коментара
Милен Лесов
преди 3 месеца

Дърта кранта…Смешница

Откажи
Ben
преди 3 месеца

Голям миндил

Откажи
Бен
преди 3 месеца

Уникален боклук не спря за хейтва

Откажи
Анелия Пацова
преди 3 месеца

Как допуснахте този боклук Петя Боюклиева, на "Черешката на тортата"? И Теодора,, но тази вечер Петя я би!

Откажи
Tanya
преди 3 месеца

Тази певачка с едната песен, ще извади очите на някого, ръкомахайки из пространството в опити да завоюва цялото внимание. По-добре за махне избеления китеник от главата си и да залепи разлепените си мигли, които стърчат като стрехи. Има основание да негодува срежу помощник-готвачите, но злобата с която го прави е отблъскваща! Много неприятна особа - лош късмет за сътрпапезниците й.

Откажи
Д.Д
преди 3 месеца

С цялото ми уважение към таланта на Петя Буюклиева, участието й в предеването я показа като лицемерна, злобна, нетактична, невъзпитана и напълно изкуфяла бивша поп "звезда". Независимо от годините и положението си ,човек трябва да запази достойнството и честта си. А нейните достигнаха Дъното . Дано не я канят повече в никое предаване.

Откажи
Анелия Пацова
преди 3 месеца

Напълно съм съгласна.

Откажи
Димитър
преди 3 месеца

Най некадърната певица от нашето време 80те и 90те години. Цял Асеновград ги е срам от нея. Баща и водеше като куче на каишка на празниците на ловното дружество и тогавашните председатели на ловното и се кляняха като лакеи . Жалка работа.

Откажи
Иринка
преди 3 месеца

Такъв боклук няма.Грозно бездарно и завистливо същество.Проститука която се продава за пари.

Откажи
Анелия Пацова
преди 3 месеца

Боклук такъв! Може да се погледнете отстрани и дано Ви хване срам от просташкото Ви поведение. Дано Ви е за последно!

Откажи