Пенелопе Крус и Уинона Райдър защитиха Деп

Той е сред най-близките ни хора, заявиха двете звезди

Пенелопе Крус и Уинона Райдър защитиха Деп | StandartNews.com

Пенелопе Крус се притече на помощ на добрия си приятел и колега Джони Деп в делото му срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Носителката на „Оскар“ написа изявление до съда, в което защитава звездата от „Карибски пирати“, твърдейки, че актьорът никога не е проявявал изблици на агресия.

„Запознах се с Джони на 19 в Мадрид покрай режисьора Педро Алмодовар. Тогава знаех само две изречения на английски – „Как си“ и „Искам да работя с Джони Деп“. Оттогава са минали много години и двамата сме си партнирали само в три филма, но го смятам за добър приятел. Винаги ме е впечатлявал с добротата си, брилянтния разум, талант и необичайното чувство за хумор. Виждала съм го в разнообразни ситуации и винаги е бил мил с хората около себе си. Той е един от най-щедрите хора, които познавам. По време на снимките на общия ни „Карибски пирати“ аз бях бременна. Със съпруга ми (Хавиер Бардем) никога няма да забравим загрижеността и защитата, които той ни оказа всеки ден от работата на терена. Много го обичаме и сме късметлии, че имаме толкова специален човек в живота ни“, гласи писмото на Крус.

Деп беше подкрепен и от бившата си годеница Уинона Райдър. Двамата бяха заедно 4 години преди да се разделят. Тя категорично заяви, че не вярва на нито едно от обвиненията на Амбър Хърд в домашно насилие.

„Не искам да наричам когото и да било лъжец, но не е възможно да повярвам на ужасяващите твърдения срещу Джони – живяхме достатъчно време заедно, за да го опозная. Връзката ми с него е една от най-важните в живота ми – тогава той беше най-добрият ми приятел и семейство. Очевидно аз не съм присъствала по време на брака му с Амбър, но моят личен опит с него показва обратното и съм много объркана и натъжена от нейните обвинения. Самата идея, че той е агресивен, е пълната противоположност на човека, когото познавах и обичах. Дори не мога да осмисля твърденията срещу него“, пише актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай